floare_sus

Slide background
Slide background
 

Paste tartinabile

Cum ar hi un alt fel, când pui la hiert carnea şi ficatu curăţite bine din cuţât, de când le tai, şi nu le-ngropi în mirodenii!… că-i o măsură-n toate. Nici ceapa nu se pune din topor, şi-i musai stropu ăla de chiper şi cimbru, cât s-adune gustu la un loc.

Dreptu-i, şi domnii or ştiut ceva când or făcut pateu, stai numa… or zâs catifelat. Nu zic ba, îi bun, da când îl facem noi, îi şi mai…Îi ca un lebăr c-obraz subţire-un fel,… îi pui şi slană, usturoi picuţel ş-un praf de nucşoară, da’ laşi ceapa-afară. Ş-apăi, bistoş, îi cu catifelare…

No, dacă ceteşti, ţi-o trebui şi pită.

Pastă de ficat Sergiana, 100g
Pastă de ficat Sergiana, 100g
0…+4°C, 20 zile

floare_jos