floare_sus

Slide background
Slide background
Slide background
 

Cărnuri proaspete

Carne de porc

Carcasă porc fără cap, cu picior posterior 0…+4°C  3 zile
Carne de porc lucru 0…+4°C  3 zile
Carne de porc lucru congelată  – 18°C  365 zile
Fleică fără os 0…+4°C  3 zile
Fleică cu os  0…+4°C  3 zile
Ceafă porc fără os  0…+4°C  3 zile
Ceafă porc fără os congelată  – 18°C  365 zile
Cotlet cu os  0…+4°C  3 zile
Cotlet cu os feliat  0…+4°C 3 zile
Cotlet cu os congelat – 18°C 365 zile
Cotlet parțial dezosat  0…+4°C  3 zile
Cotlet parţial dezosat congelat  – 18°C 365 zile
Mușchi file crud  0…+4°C  3 zile
Muşchi file crud congelat  – 18°C 365 zile
Mușchiuleț fasonat  0…+4°C  3 zile
Muşchiuleţ fasonat congelat  – 18°C  365 zile
Pulpă porc fără os  0…+4°C  3 zile
Pulpă porc fără os congelată  – 18°C  365 zile
Pulpă porc întreagă cu os şi picior  0…+4°C   3 zile
Coaste Timiș  0…+4°C  3 zile
Ciolan crud  0…+4°C  3 zile
Ciolan Odorhei crud  0…+4°C  3 zile
Cap porc fără gușă  0…+4°C  3 zile
Oase garf crude  0…+4°C  3 zile
Picioare porc  0…+4°C  3 zile
Picioare porc congelate  – 18°C  365 zile
Slănină lucru  0…+4°C  3 zile
Spată porc întreagă cu os şi picior  0…+4°C 3 zile
Şoric   0…+4°C  3 zile

Carne de vita

Carne vită lucru   0…+4°C  3 zile
Carne vită lucru congelată  – 18°C 365 zile
Vită cal. I 0…+4°C   3 zile
Vită cal. II 0…+4°C  3 zile
Mușchi de vită 0…+4°C  3 zile
Muşchi de vită congelat  – 18°C 365 zile
Vrăbioară + antricot fără os 0…+4°C  3 zile
Pulpă vită fără os 0…+4°C  3 zile
Pulpă vită fără os congelată  – 18°C 365 zile

Organe de porc si vita

Ficat porc 0…+3°C  3 zile
Limbă porc 0…+3°C  3 zile
Inimă porc 0…+3°C  3 zile
Rinichi porc 0…+3°C  3 zile
Ficat de mânzat 0…+3°C  3 zile
Limbă vită 0…+3°C  4 zile
Inimă vită 0…+3°C  5 zile
Burtă vită 0…+3°C  3 zile
Coadă vită 0…+3°C  3 zile
Picioare vită 0…+3°C  3 zile
Mațe crețe 0…+12°C  365 zile
Mațe porc caserolă 0…+12°C  365 zile
Ficat porc congelat -18°C  365 zile
Creier porc congelat -18°C  365 zile
Osânză 0…+4°C  3 zile
Untură 0…+4°C  60 zile

floare_jos