floare_sus

Slide background
Slide background
Slide background
 

Bunătăţuri fierte

Cremwurştii şi parizerul sunt produse din carne de porc, de vită, amestec vită-porc sau piept de pui. Reţeta n-ar avea niciun farmec fără carne proaspătă. Atât de proaspătă că avem nevoie de un munte de gheaţă ca s-o răcim. Altfel tocarea ar deveni o stoarcere ciudată, iar cremwurştii n-ar mai trosni fragezi şi frivoli. Nucşoara şi enibaharul catifelează unda de usturoi care dă prestanţă acestor produse preparate prin fierbere.

Cremwurști Pui

Cremwurști Pui
0…+4°C, 10 zile

Cremwurști groși

Cremwurști groși
0…+4°C, 10 zile

Cremwurști subțiri

Cremwurști subțiri
0…+4°C, 10 zile

Parizer de vită extra

Parizer de vită extra
0…+4°C, 10 zile

Parizer Sergiana

Parizer Sergiana
0…+4°C, 20 zile

Parizer țărănesc - pui

Parizer țărănesc – pui
0…+4°C, 20 zile

Parizer

Parizer
0…+4°C, 25 zile

Parizer de porc

Parizer de porc
0…+4°C, 25 zile

Parizer țărănesc - porc

Parizer țărănesc – porc
0…+4°C, 20 zile

Gușă cu boia
Gușă cu boia
+2…+5°C, 20 zile
Slănină cu boia
Slănină cu boia
+2…+5°C, 20 zile
Slănină afumată
Slănină afumată
+2…+5°C, 30 zile

floare_jos