floare_sus

Slide background
Slide background
Slide background
 

Bunătăţuri de vânat – Moşu’ Ţucă

Sigla-Mosu-Tuca
Nu mă lasă inima, două vorbe tre să zic de Moşu Ţucă… Ochi ajer, mână de hier şi puşca ghintuită, ăsta-i Moş Ţucă. Ş-apăi, de-l vedeai urcând Valea Strâmbii, îi drept că îţi venea mila de mistreţi, da te lovea şi doru după minunăţii din vânat. Minunăţii ieşeau din mânile lu Ţucă! Aşa-s şi cârnăciorii şi salamu’, fără sminteală, d-aia-i poartă numele, şi-s din mistreţ şi cerb şi urs puşcat pe Strâmba ori prin apropieri.

Salam de MISTREŢ fiert

„DE LA STRÂMBA” Salam de MISTREŢ
fiert

+10…+12ºC, 45 zile

Salam de CERB PLAIUL FOII fiert

Salam de CERB „PLAIUL FOII”
fiert

+10…+12ºC, 45 zile

Salam CERB-MISTREŢ MĂGURA crud-uscat

Salam CERB-MISTREŢ „MĂGURA”
crud-uscat

+10…+12ºC, 45 zile

Salam MISTREŢ crud-uscat

„DE LA STRÂMBA” Salam MISTREŢ
crud-uscat

+10…+12ºC, 45 zile

Salam CERB crud-uscat PLAIUL FOII

Salam CERB crud-uscat
„PLAIUL FOII”
+10…+12ºC, 45 zile

Cârnăciori CERB-MISTREŢ

Cârnăciori
CERB-MISTREŢ

+10…+12ºC, 60 zile

Cârnaţi MISTREŢ/VID

„DE LA STRÂMBA” Cârnaţi MISTREŢ/VID
+10…+12ºC, 90 zile

Cârnăciori MISTREŢ/VID

„DE LA STRAMBA” Cârnăciori MISTREŢ/VID
+10…+12ºC, 90 zile

Pastramă CERB/VID

Pastramă CERB/VID
„PLAIUL FOII”

+2…+5ºC, 60 zile

Pastramă MISTREŢ/VID

„DE LA STRÂMBA” Pastramă MISTREŢ/VID
+2…+5ºC, 60 zile


floare_jos