floare_sus

Slide background
Slide background
Slide background
 

Bunătăţuri afumate

Fiecare măcelar pretinde că are secrete care-ncep cu ţinerea cuţitului în mână, iar priceperea şi iuţeala cu care ochii măsoară şi cuţitul taie fac din tranşare o adevărată artă. De aici începe drumul afumăturilor delicioase care vă fac cu ochiul din galantare. Gustul? Cuvintele n-au savoare suficientă, însă gustul de carne faină şi proaspătă afumată cu dihis, ori fiartă şi afumată, merită statutul de element patrimonial al zonei.

Ciolan Afumat
Ciolan Afumat
+2…+5°C, 10 zile
Ciolan Odorhei
Ciolan Odorhei
+2…+5°C, 10 zile
Costiță afumată
Costiță afumată
+2…+5°C, 15 zile
Scăriță
Scăriță
+2…+5°C, 15 zile
Oase garf afumate
Oase garf afumate
+2…+5°C, 10 zile
Fleică cu os afumată
Fleică cu os afumată
+2…+5°C, 10 zile
Coastă afumată
Coastă afumată
+2…+5°C, 15 zile
Picioare de porc afumate
Picioare de porc afumate
+2…+5°C, 10 zile

floare_jos