floare_sus

Black Angus

Slide background
 

La graniţa dintre Carpaţii Orientali şi cei Meridionali se află o localitate risipită la poalele culmii, Poiana Mărului.

Trei masive muntoase împrejmuiesc zona în depărtare, masivul Piatra Craiului, masivul Leaota şi munţii Bucegi. Oamenii locului şi-au croit existenţa după cum i-a dăruit natura, cu pădure, dealuri şi un pârâu pe firul căruia s-au închegat gospodării trainice.

Tradiţiile s-au păstrat cu sfinţenie de veacuri, iar dorinţa de a duce mai departe istoria locală, şi mai ales tradiţia, au inspirat o gamă de produse autentice.

Carnea proaspătă, fragedă şi reţetele tradiţionale din Tara Bârsei sunt atributele care definesc identitatea produselor Sergiana Poiana Mărului.


Mici Black Angus-9 refrigeraţi

Mici Black Angus-9 refrigeraţi
0…4°C, 3 zile

Mici Black Angus-9 - congelaţi

Mici Black Angus-9 – congelaţi
-18°C, 120 zile

Mici Black Angus-18 refrigeraţi

Mici Black Angus-18 refrigeraţi
0…4°C, 3 zile

Mici Black Angus-18 - congelaţi

Mici Black Angus-18 – congelaţi
-18°C, 120 zile

Hamburger Black Angus congelaţi

Hamburger Black Angus congelaţi
-18°C, 120 zile

Salam Angus

Salam Angus
+10…12°C, 60 zile

Cârnaţi Angus

Cârnaţi Angus
+5…8°C, 45 zile

Capac pulpă VID

Capac pulpă VID
0…4°C, 15 zile

Chiulotă Puplă VID

Chiulotă Puplă VID
0…4°C, 15 zile

Fricandou Angus VID

Fricandou Angus VID
0…4°C, 15 zile

Nucă Pulpă Angus VID

Nucă Pulpă Angus VID
0…4°C, 15 zile

Muschi Alb Angus VID

Muschi Alb Angus VID
0…4°C, 15 zile

Spată Angus VID

Spată Angus VID
0…4°C, 15 zile

Vrăbioară fără os VID

Vrăbioară fără os VID
0…4°C, 15 zile

Antricot fără os VID

Antricot fără os VID
0…4°C, 15 zile

Cap muşchi vită VID

Cap muşchi vită VID
0…4°C, 15 zile

T-Bone VID

T-Bone VID
0…4°C, 15 zile

Beef Ribs VID

Beef Ribs VID
0…4°C, 15 zile

Osso Bucco VID

Osso Bucco VID
0…4°C, 15 zile


floare_jos